Miranda Mirakel

miranda

För högupplösta versioner att använda i tryck och för webb kan du ladda ner denna zipfil med bilderna ovan.

Bilderna får användas fritt men fotografens namn måste anges.

http://www.ungaroma.com/pressbilder/Pressbilder.zip

En hoppfull teatermusikal om att hitta ett hem och en obekant vän.
Det här är en berättelse om en flicka som vaknar upp på en ö där hon aldrig har varit förut. Om en välvillig dam som hittar ett fynd på sin strand. Och om en bostadslös Narr på ett guppande och himladjupt hav. Om längtan, missförstånd och drömmen om att vara tillsammans.

Miranda Mirakel är ett litet drama som med poetisk naivism, språkglädje och musikalisk humor visar på svårigheterna och glädjen i att mötas. Ord, ton, bild och rörelse samverkar i en totalupplevelse som kan förstås på många olika plan, sinnligt, emotionellt eller intellektuellt. Målgruppen är alla från 4 år och uppåt. Nyanlända till Sverige välkomnas extra mycket då teaterhändelsen också ska ses som en väg till bekantskap mellan olika människor.

I  år arbetar Unga Roma med en Gotlandsbaserad ensemble: Ulrika Mannerfelt från Pantomimteatern, Hanna Bylund från Västanå teater, Palle Poulsen som senast arbetat med Clowner utan gränser, samt Alicia Söderman Kulturamas dans- teater- och sånglinje. För komposition och musikalisk ledning står Annika Fehling, även hon hemmahörande på Gotland.

Nu släpper vi första hiten från Unga Romas föreställning Miranda Mirakel – Ingen människa är en ö!

Text och musik: Annika Fehling och Lotta Grut
Ensemble: Hanna Bylund, Ulrika Mannerfelt, Palle Poulsen och Alicia Söderman
Foto: Roland Hejdström